Ψηφιακές Υπηρεσίες

Απλούστερες, ευέλικτες, παντού και πάντα διαθέσιμες αλλά και πιο πράσινες υπηρεσίες αναβαθμίζουν την εξυπηρέτηση των συνεργατών και ασφαλισμένων μας!

Δείτε τους τρόπους επικοινωνίας και τις ψηφιακές υπηρεσίες που σας παρέχουμε για την άμεση εξυπηρέτηση και διευκόλυνσή σας.

Προβολή video:

Επικοινωνία
με την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Καλέστε το Τηλεφωνικό μας Κέντρο: 210 9477200
Στείλτε μας email στο ydrogios@ydrogios.gr
Χρησιμοποιήστε τη Φόρμα Επικοινωνίας
Eπικοινωνήστε με το υποκατάστημα της περιοχή σας. Βρείτε το εδώ
Για την απευθείας επικοινωνία σας με τα τμήματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας δείτε εδώ.

Επικοινωνία με τον
Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή

Οι ασφαλιστικοί μας διαμεσολαβητές βρίσκονται δίπλα σας σε όλη την Ελλάδα για να σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, εμπεριστατωμένη πληροφόρηση και υποστήριξη σε κάθε σας ανάγκη. Οι συνεργάτες μας εξυπηρετούν όλα τα αιτήματά σας ψηφιακά μέσω της της ηλεκτρονικής πλατφόρμας YdrogiosOnLine. Για να βρείτε τον κοντινότερο συνεργάτη μας δείτε εδώ

My Ydrogios
Καλώς ήλθατε στην ψηφιακή σας εξυπηρέτηση

Όλες οι δυνατότητες της ασφάλισής σας στο κινητό ή τον υπολογιστή σας! Με την εγγραφή και σύνδεσή σας στο «My Ydrogios» έχετε άμεση πρόσβαση σε ό,τι αφορά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τις αποζημιώσεις σας καθώς και σε πολλές χρήσιμες υπηρεσίες. Δείτε τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά σας, τις καλύψεις, τις παροχές και άλλες σχετικές πληροφορίες. Ενημερωθείτε για τα προς ανανέωση ασφαλιστήριά σας, τις ημερομηνίες πληρωμής και πληρώστε ηλεκτρονικά τα ασφάλιστρά σας. Παρακολουθήστε την πορεία των αιτημάτων αποζημίωσης, λάβετε και αποστείλετε σχετικά έγγραφα εύκολα και γρήγορα. Κάντε άμεση κλήση βοήθειας, επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, βρείτε τα κοντινότερα συνεργαζόμενα συνεργεία. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και νέα από το Ydrogios Blog!

Κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά από εδώ ή συνδεθείτε από υπολογιστή: https://my.ydrogios.gr

Ηλεκτρονική Διαδικασία
Αποζημίωσης Οχημάτων «Express»

Με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας έχουμε καθιερώσει μία αμιγώς ηλεκτρονική διαδικασία αποζημίωσης στον κλάδο οχημάτων.

Μέσω αυτής όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η αποστολή των δικαιολογητικών προς την εταιρεία διεκπεραιώνονται με ηλεκτρονικά μέσα, σε λίγα βήματα, και έτσι αποζημιώνεστε άμεσα και εύκολα. Ενημερωθείτε για τη διαδικασία εδώ.

Πληρωμή και λήψη ασφαλιστηρίου μέσω του
YdrogiosPayOnline

Μέσω της υπηρεσίας κάνετε άμεση και εύκολη πληρωμή των ασφαλίστρων σας και λαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας στο email σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε αναζήτηση του κωδικού πληρωμής για την εξόφληση του ασφαλιστηρίου μέσω web banking των τραπεζών. Δείτε εδώ:

Επιπλέον, εφόσον έχετε ήδη εξοφλήσει το ασφαλιστήριό σας με οποιοδήποτε τρόπο, μπορείτε από εδώ να κάνετε άμεση λήψη αυτού. 

Easy Sign – Υπηρεσία ηλεκτρονικής υπογραφής ασφαλιστικών εγγράφων

Αφού ο ασφαλιστικός σας διαμεσολαβητής ολοκληρώσει την προσυμβατική ενημέρωση και συμπληρώσει τα σχετικά έντυπα και την αίτηση ασφάλισης, το τελευταίο βήμα – η υπογραφή των εν λόγω εντύπων – γίνεται άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, μέσω ενός απλού SMS που αποστέλλεται στο κινητό σας. Επιλέγοντας το σύνδεσμο που περιέχεται στο SMS, κατευθύνεστε στη σελίδα της υπηρεσίας, όπου αφού επισκοπήσετε την αίτηση ασφάλισης και τα έντυπα προσυμβατικής ενημέρωσης μπορείτε να τα υπογράψετε απευθείας από την συσκευή σας. Η υπογραφή σας ισχύει κάθε φορά μόνο για τη συγκεκριμένη διαδικασία και δεν αποθηκεύεται ενώ ο ασφαλιστικός σας διαμεσολαβητής ενημερώνεται αυτόματα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Δείτε περισσότερα εδώ