Ένα πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα που προσφέρει πολύτιμη προστασία και βοήθεια σε περίπτωση ενός αιφνίδιου συμβάντος ατυχήματος ή ασθένειας. Σε ένα μόνο συμβόλαιο, με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο, συνδυάζονται οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας και υγειονομικής μεταφοράς με την ευρύτερη διασφάλιση της οικογένειας σε περίπτωση απώλειας μέλους της από ατύχημα.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Επείγουσα Αερομεταφορά, με συνοδεία ιατρού, σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού ασθένειας ή ατυχήματος, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής όπου βρίσκεται ο ασφαλισμένος.

Μεταφορά με ασθενοφόρο σε περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από το ΕΚΑΒ, π.χ. όταν ο ασθενής ή τραυματίας πρέπει να μεταφερθεί από τον χώρο νοσηλείας του σε άλλο ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα ή στον τόπο της κατοικίας του, ή εφόσον, σε συνέχεια της νοσηλείας του, είναι ανάγκη να μεταβεί σε διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις κλινήρης.

Συντονιστικό Κέντρο Βοήθειας (τηλέφωνο 210 9601387), το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των ασφαλισμένων 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, για να παράσχει τις πρώτες πληροφορίες και καθοδήγηση για την αντιμετώπιση ενός συμβάντος ασθένειας ή τραυματισμού, πληροφορίες για εφημερεύοντα φαρμακεία, νοσοκομεία και ιατρούς πανελλαδικά και άλλες πολύτιμες υπηρεσίες.

Οικονομική υποστήριξη της οικογένειας του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας αυτού από ατύχημα, με την παροχή κεφαλαίου €15,000.

Το ετήσιο ασφάλιστρο του προγράμματος ανέρχεται στα €30, για ατομική ασφάλιση, ή στα €40, για κάλυψη όλης της οικογένειας.

Το πρόγραμμα προσφέρεται επίσης και για ομαδική ασφάλιση Δήμων, Κοινοτήτων, κοινωνικών ομάδων κτλ., με κεφάλαιο υποστήριξης σε περίπτωση απώλειας από ατύχημα €3.000 και ετήσιο ασφάλιστρο €15/άτομο (για 10 -50 άτομα) ή €12/άτομο (για πάνω από 50 άτομα).

Οι υπηρεσίες ιατρικής βοήθειας και αερομεταφοράς παρέχονται σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors, εταιρεία – ηγέτη του κλάδου στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και έδρα το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας

Δείτε Περισσότερα: