Υγεία – το υπέρτατο αγαθό. Χωρίς αυτή τίποτα δεν είναι εφικτό.

Γι’ αυτό, η υγεία μας και ό,τι την αφορά αξίζει να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Εστιάζοντας στις αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων για καλή υγεία, σε προσιτό κόστος, η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε το Πλάνο Υγείας, μία σειρά από κορυφαίες επιλογές για την ασφάλιση της υγείας σας – της ατομικής ή της οικογένειάς σας.

Τα προγράμματά μας:

  • Αφορούν τόσο την πρωτοβάθμια όσο και τη δευτεροβάθμια φροντίδα της υγείας.
  • Παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης αλλά και επιλογές και ευελιξία έτσι ώστε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε ένα πρόγραμμα υγείας, ατομικό ή οικογενειακό, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Όποιες λοιπόν κι αν είναι αυτές, μιλήστε σήμερα με έναν ασφαλιστικό μας σύμβουλο και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το πιο σημαντικό πλάνο της ζωή σας – το δικό σας πλάνο υγείας!

Πρόληψη και Διάγνωση – Προγράμματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας

Πλάνο Υγείας Primary

Δύο ολοκληρωμένα προγράμματα που θέτουν στο επίκεντρο τη σφαιρική πρόληψη και θωράκιση της υγείας σας, παρέχοντάς σας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου σχετικές υπηρεσίες, μέσα από τη συνεργασία μας με επιλεγμένους παρόχους υγείας και ιατρούς, σε όλη την Ελλάδα.

Νοσηλεία από Ατύχημα & Ασθένεια – Προγράμματα Νοσοκομειακής Περίθαλψης

Ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας με πολύ χαμηλό κόστος που σας προσφέρει ουσιαστική βοήθεια για την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας σας από ατύχημα ή ασθένεια στην Ελλάδα.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης που δεν σας δεσμεύει σε συγκεκριμένη θέση νοσηλείας από την αρχή αλλά σας δίνει την άνεση της επιλογής της θέσης σας, τη στιγμή που θα το χρειαστείτε.

Πλάνο Υγείας Hospital Exclusive

Η πλέον ολοκληρωμένη πρόταση της Υδρογείου Ασφαλιστικής που σας εγγυάται απόλυτη κάλυψη και υψηλής αξίας παροχές σε όλους
τους τομείς της νοσοκομειακής περίθαλψης.