Ως μία από τις πλέον δυναμικές ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες,
η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει αξιόλογες ευκαιρίες για όσους ενδιαφέρονται για μία σταδιοδρομία στον κλάδο των ασφαλειών.

Η Φιλοσοφία μας για το ανθρώπινο δυναμικό μας

Οι άνθρωποί μας αποτελούν βασικό κομμάτι της επιτυχίας μας γι’ αυτό και επενδύουμε σοβαρά και μακροπρόθεσμα σε αυτούς

Οι άνθρωποι μας αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα στρατηγικά μας κεφάλαια. Αναγνωρίζοντας την καθοριστική τους συμβολή στη μακροπρόθεσμη επίτευξη των στόχων της εταιρείας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει θέσει στο επίκεντρο της προσοχής της τα θέματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό της. Βασικές μας προτεραιότητες αποτελούν τα εξής:

 • Η προσέλκυση, διατήρηση και ανάπτυξη των καλύτερων επαγγελματιών.
 • Η δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζομένους μας, που τους προσφέρει σταθερότητα, ικανοποίηση, επιβράβευση, έμπνευση και μακροπρόθεσμη στρατηγική.
 • Η επένδυση στη συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού μας.

Τι αναζητάμε

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική αναζητά νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ή στελέχη που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω μία δυναμική σταδιοδρομία στον ασφαλιστικό κλάδο, και διαθέτουν:

 • Ταλέντο, ικανότητες, καλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση και κατάρτιση σε τομείς όπως: Εξυπηρέτηση Πελατών, Marketing & Πωλήσεις, Οικονομικά / Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ανάληψη Κινδύνων, Νομικά, Μηχανογράφηση/IT, Αναλογιστική/Διαχείριση Κινδύνων.
 • Ενθουσιασμό, ήθος, αυτοπεποίθηση και κυρίως θέληση να ενταχθούν και να συνεισφέρουν σε έναν οργανισμό που βλέπει τον εαυτό του σαν μια οικογένεια, με κοινό όραμα και κοινούς στόχους για το αύριο.

Τι προσφέρουμε

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios
 • Ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών.
 • ‘Ενα υψηλού επιπέδου εργασιακό περιβάλλον που παρέχει στους εργαζομένους μας τις πλέον σύγχρονες υποδομές και άριστες συνθήκες εργασίας, ευελιξία, ευχάριστο και φιλικό κλίμα και ένα πνεύμα ανοιχτού διαλόγου με τη διοίκηση.
 • Ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα από ένα σύστημα σταθερούς υποστήριξης και καθοδήγησης καθώς και οργανωμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης και εκπαίδευσης που απευθύνονται σε όλους τους εργαζομένους μας.
 • Παροχές όπως : Πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης ζωής και υγείας, Επίδομα παιδικού σταθμού, Ειδικές εκπτώσεις στα ασφαλιστικά προγράμματα της εταιρείας, Παροχή εφάπαξ χρηματικού ποσού σε εργαζομένους για την εισαγωγή των παιδιών τους σε ΑΕΙ & ΤΕΙ, Χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές, Εκδηλώσεις όπως, ετήσια γιορτή με δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων, εορτασμός νέου χρόνου και κοπή πίττας, κ.α

  Ονοματεπώνυμο (*)

  Email (*)

  Τηλέφωνο (*)

  Επισύναψη Βιογραφικού (*)

  Τομέας που με ενδιαφέρει να εργαστώ (*)

  Άλλο (παρακαλώ προσδιορίστε)……

  Πριν προχωρήσετε με την υποβολή του βιογραφικού σας, σάς παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, που θα βρείτε εδώ

  * Απαραίτητα πεδία