Επικοινωνία - Γραμμές Υγείας

Καλέστε, εφόσον διαθέτετε ένα από τα προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας «Πλάνο Υγείας Primary», κάθε φορά που θέλετε να κάνετε χρήση της ασφάλισής σας και να προγραμματίσετε ραντεβού. Η Γραμμή Υγείας Primary είναι στη διάθεσή σας παρέχοντας:

  • Ενημέρωση για τις καλύψεις του προγράμματός σας και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να τις αξιοποιήσετε.
  • Ενημέρωση για το δίκτυο Συνεργαζόμενων Ιατρών, Πολυϊατρείων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα.
  • Ραντεβού για ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, ετήσιο προληπτικό έλεγχο / check – up καθώς και τις επιπλέον παροχές και εξειδικευμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης που περιλαμβάνονται στο Ασφαλιστήριο Συμβόλαιό σας.
  • Συμβουλές και καθοδήγηση σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, σύμφωνα με τις καλύψεις του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου σας.

Καλέστε, εφόσον διαθέτετε ένα από τα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης «Πλάνο Υγείας Hospital» και σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστεί να νοσηλευτείτε. Η Γραμμή Υγείας Hospital σας παρέχει:

  • Ενημέρωση σχετική με τις καλύψεις και υπηρεσίες που αφορούν τη νοσοκομειακή σας περίθαλψη και περιλαμβάνονται στο Ασφαλιστήριο Συμβόλαιό σας.
  • Καθοδήγηση για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε για τη νοσηλεία σας.

Η Γραμμή Υγείας Hospital σας ενημερώνει επίσης για τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποστείλετε ώστε να λάβετε προέγκριση σε περίπτωση προγραμματισμένης νοσηλείας. Η διαδικασία της προέγκρισης σάς εξοικονομεί χρόνο και σας προσφέρει διευκόλυνση καθώς γνωρίζετε εκ των προτέρων εάν και μέχρι ποιο ποσό δικαιούστε κάλυψη.

Η υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς συμπεριλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα «Πλάνο Υγείας Primary» και «Πλάνο Υγείας Hospital».

Καλέστε σε περίπτωση σοβαρού περιστατικού υγείας για το οποίο απαιτείται νοσοκομειακή αντιμετώπιση που δεν μπορεί να παρασχεθεί σε υγειονομική μονάδα της περιοχής σας. Η διακομιδή γίνεται, συνοδεία ιατρού, με αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Η επιλογή του μέσου μεταφοράς γίνεται με γνώμονα την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά του ασθενή σε κατάλληλη για την περίθαλψή του νοσηλευτική μονάδα εντός της ελληνικής επικράτειας.

Η ταξιδιωτική βοήθεια συμπεριλαμβάνεται στα προγράμματα «Πλάνο Υγείας Hospital Comfort» και «Πλάνο Υγείας Hospital Exclusive».

H Υδρόγειος Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Assist America® σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό. Σε περίπτωση ασθένειας ή τραυματισμού σας ενώ ταξιδεύετε εκτός Ελλάδος, έχετε πρόσβαση σε μία σειρά από πολύτιμες υπηρεσίες βοήθειας και υποστήριξης όπως ιατρικές συμβουλές και παραπομπές, ιατρική παρακολούθηση, έκτακτη ιατρική μεταφορά, ιατρικό επαναπατρισμό, βοήθεια εισαγωγής σε νοσοκομείο, κ.α. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες ταξιδιωτικής βοήθειας εδώ