Βράβευση: Η Υδρόγειος Ασφαλιστική "True Leader" για δεύτερη συνεχή χρονιά - ydrogios.gr

Βράβευση: Η Υδρόγειος Ασφαλιστική “True Leader” για δεύτερη συνεχή χρονιά

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και τρίτη φορά στην ιστορία της, η Υδρόγειος Ασφαλιστική είναι «True Leader» – μία εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα που ανέδειξε ο 10ος κατά σειρά ετήσιος θεσμός του Ομίλου ICAP.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική πέτυχε να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους 87 της τελικής κατάταξης των «ICAP True Leaders», μέσα από ένα σύνολο 31.000 επιχειρήσεων, εταιρειών και ομίλων από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, που αξιολογήθηκαν με βάση την πορεία και απόδοσή τους για το 2019.  Η διάκριση προϋποθέτει την ταυτόχρονη εκπλήρωση πολλαπλών μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων, σύμφωνα με τα οποία, η Υδρόγειος Ασφαλιστική κατατάχθηκε μεταξύ των 500 εταιρειών με την υψηλότερη κερδοφορία, το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού,  μεταξύ των  κορυφαίων του κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών της και με υψηλή Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας (ICAP Score).

«Η σημαντική αυτή διάκριση, για δεύτερη κατά σειρά χρονιά και τρίτη φορά στην ιστορία μας, ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας μας για συνεχή εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας μας. Η προσπάθεια αυτή είναι αδιάλειπτη και οι true leaders φαίνονται κυρίως στα δύσκολα. Παρότι η βράβευση αυτή αφορά το 2019, έρχεται στο τέλος ενός χρόνου κατά τον οποίο η  Υδρόγειος Ασφαλιστική, έχοντας επιτυχώς προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, συνέχισε με το ίδιο σθένος και υψηλό αίσθημα ευθύνης να κάνει πράξη την ασφαλιστική της αποστολή, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα ισχυρές επιδόσεις», αναφέρει σχετικά ο Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy