Μια διαδρομή 50 χρόνων με οδηγό τον άνθρωπο!

Συμπληρώνουμε φέτος μισό αιώνα ζωής μέσα στον οποίο μεγαλώσαμε και μοιραστήκαμε πολλά:
Όνειρα, Ελπίδες, Στόχους, Ανησυχίες, Επιτυχίες, Πιστεύω και Αξίες!

Τα συναισθήματά μας είναι πολλά:

  • Υπερηφάνεια για όσα πετύχαμε,
  • Αυτοπεποίθηση για όσα εκπροσωπούμε,
  • Προσμονή για όσα οραματιζόμαστε.

Κοιτώντας προς το μέλλον υπάρχουν δύο αξίες που μας καθοδηγούν:

Η πρώτη αξία είναι ο σεβασμός – σεβασμός προς εσάς, το ανθρώπινο δυναμικό, τους συνεργάτες, και φυσικά προς τους ασφαλισμένους μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται τα πολυτιμότερα της ζωής τους.

Η δεύτερη αξία είναι η οικογένεια ως συνώνυμη της φροντίδας, της υποστήριξης και της αλληλεγγύης, εννοιών άρρηκτα συνδεδεμένων τόσο με την ασφάλιση όσο και με την ταυτότητα της Εταιρείας μας.

Καθώς συμπληρώνουμε 50 χρόνια κοινής πορείας, τα θεμέλια αυτά και η δική σας στήριξη μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να θέτουμε νέους στόχους δημιουργίας και πρωτοπορίας για το αύριο.

Είναι αυτή η αποστολή που μας κινητοποιεί και ο στόχος που μας εμπνέει να αποτελούμε:

«Μία Οικογένεια για Κάθε Οικογένεια»

Ως κεντρικό άξονα των δράσεων μας θέτουμε την «οικογένεια», μία έννοια η οποία, αφενός μεν, πηγάζει από την ίδια την ταυτότητα και φιλοσοφία της λειτουργίας μας, αφετέρου δε, αποτελεί κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, στο οποίο ο θεσμός της ασφάλισης απευθύνεται και στην ευημερία του οποίου συμβάλλει.

Εταιρικό βίντεο

Οι ευχές των ανθρώπων μας

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γιορτάζει τα 50 χρόνια της σαν μια μεγάλη οικογένεια.
Και κάθε οικογένεια είναι πρώτα από όλα οι άνθρωποί της, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τις ευχές και τις σκέψεις τους.

Δείτε τις εδώ.

Δράσεις & Πρωτοβουλίες

Η σημαντική εταιρική επέτειος των 50 χρόνων, αποτελεί για την Υδρόγειο Ασφαλιστική εφαλτήριο δημιουργίας και δράσης. Η ιστορία επιτυχίας της Εταιρείας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η πορεία και τα επιτεύγματά της, κυρίως όμως οι άνθρωποι που στηρίζουν το οικοδόμημά της και αποτελούν τη μεγάλη της οικογένεια, μπαίνουν στο επίκεντρο. Την ίδια στιγμή έμφαση δίνεται σε πρωτοβουλίες που εμπλουτίζουν την προσφορά και το αποτύπωμα της Εταιρείας προς την ελληνική κοινωνία.

Βλέπουμε τον εαυτό μας ως μία μεγάλη οικογένεια ανθρώπων, που μέσα από το αντικείμενό μας, την ασφάλιση, προσφέρουμε έργο αξίας για την ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Παύλος Κασκαρέλης, μίλησε στο cnn.gr για τις αρχές, τις αξίες, το όραμα και τους μελλοντικούς στόχους της οικογένειας της Υδρογείου Ασφαλιστικής, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων παρουσίας της.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ.

Με την εκπόνηση μία μεγάλης κοινωνικής έρευνας για την οικογένεια στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, η Υδρόγειος Ασφαλιστική σηματοδότησε την επέτειο συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυσή της. Η έρευνα, που διενήργησε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών για λογαριασμό της Υδρογείου Ασφαλιστικής, αποτελεί μέρος της ευρύτερης επετειακής καμπάνιας της εταιρείας που έχει στόχο να φωτίσει τις αλλαγές που συντελούνται στον θεσμό της οικογένειας και να συνδράμει με νέα γνώση και δεδομένα στη διαμόρφωση πολιτικών και υπηρεσιών υποστήριξής της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κάθε οικογένεια, έχει τη δική της ιστορία. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε με τη LiFO τη σειρά podcasts “Modern Family”, με στόχο να αναδείξει τα διαφορετικά πρόσωπα της σύγχρονης οικογένειας. Στα τέσσερα podcasts, άνθρωποι και ζευγάρια της εποχής μας μιλούν για τα βιώματά τους, τις δυσκολίες αλλά και τα μικρά και μεγάλα «θαύματα» της δικής τους οικογενειακής καθημερινότητας. 

Ακούστε τις ιστορίες τους εδώ.

Η ιστορία επιτυχίας της Εταιρείας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλά και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα, η πορεία και τα επιτεύγματά της, κυρίως όμως οι άνθρωποι και αξίες που στηρίζουν το οικοδόμημά της και καθοδηγούν το μέλλον της, μπαίνουν στο επίκεντρο των επετειακών δράσεων. Την ίδια στιγμή έμφαση δίνεται σε πρωτοβουλίες που εμπλουτίζουν την προσφορά και το αποτύπωμα της Εταιρείας προς την ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios