Η Υδρόγειος Ασφαλιστική με μια ματιά

Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών και δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα από το 1973.

Στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για την προστασία του ιδιώτη, του επαγγελματία ή επιχειρηματία, της περιουσίας, της υγείας και της οικογένειάς του. Τα προϊόντα μας διατίθενται αποκλειστικά μέσω δικτύου ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ενώ διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο από υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε στον ασφαλισμένο μας ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη, στο σωστό κόστος, με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο!

Στόχος μας είμαστε η εταιρεία που εμπιστεύονται αλλά και αισθάνονται ουσιαστικά δίπλα τους, παντού και πάντα, τόσο οι ασφαλισμένοι όσο και οι συνεργάτες μας.

Η «Ασφαλής Δύναμη» δίπλα σας

Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση, οι ποιοτικές υπηρεσίες, η συνέπεια και διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε αποτελούν στοιχεία που διακρίνουν την Υδρόγειο Ασφαλιστική και που διαχρονικά έχουν χτίσει τη θέση και τη φήμη της στην αγορά.

Για να πετύχουμε τους υψηλούς αυτούς στόχους εστιάζουμε πρωτίστως στην υγιή και κερδοφόρο ανάπτυξη της εταιρείας και στη συνεχή θωράκιση των οικονομικών της μεγεθών. Χάρη σε αυτή τη στρατηγική η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει πετύχει να αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον εύρωστες οικονομικά και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες.

Δείτε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας εδώ.
Δείτε την διαδρομή που μας έφερε ως εδώ

'Οραμα & Αποστολή

Όραμά μας είναι να αποτελούμε την «Ασφαλή Δύναμη», δηλαδή: Έναν υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό, πρωταγωνιστή του κλάδου μας, με συνεχή, ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική. Έναν ασφαλιστικό οργανισμό που μέσα από τη λειτουργία, τις υπηρεσίες και τη συμπεριφορά του, αποπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στον ασφαλισμένο.

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, λειτουργώντας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και, κυρίως, διατηρώντας ένα ανθρώπινο πρόσωπο, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας με τους πελάτες, συνεργάτες, εργαζομένους, εταίρους του επιχειρηματικού και ευρύτερου κοινωνικού μας περιβάλλοντος.

Αρχές & Αξίες

Οι αρχές και αξίες της Υδρογείου Ασφαλιστικής βρίσκονται στην «καρδιά» της φιλοσοφίας και λειτουργίας της εταιρείας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της.

Παρά τη διαχρονικά εντυπωσιακή ανάπτυξή της, η Υδρόγειος Ασφαλιστική διατηρεί μέχρι σήμερα την κουλτούρα ενός πραγματικά ανθρώπινου οργανισμού, σταθερά προσανατολισμένου στην ποιότητα, την αριστεία, τη συνεχή βελτίωση και πρόοδο. Από αυτές τις βασικές κατευθυντήριες αρχές, απορρέουν και οι αξίες μας, σημείο αναφοράς και έμπνευσης όλων των ανθρώπων μας, τις οποίες και προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη, στο μέγιστο δυνατό βαθμό:

Σεβασμός – Υπευθυνότητα

 Ακούμε και σεβόμαστε τις ανάγκες του πελάτη και συνεργάτη μας φροντίζοντας να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτό.

 Στεκόμαστε υπεύθυνα και με συνέπεια δίπλα του, στηρίζοντάς τον, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, και ιδιαίτερα τη «δύσκολη» στιγμή.

Ακεραιότητα – Ειλικρίνεια

 ‘Εχουμε ξεκάθαρους στόχους, πολιτικές και όρους, τους οποίους φροντίζουμε να επικοινωνούμε με άμεσο και ανοιχτό τρόπο.

Λειτουργούμε με ήθος και διαφάνεια σε ό,τι κάνουμε.

Επαγγελματισμός – Προσήλωση στην Ποιότητα

 Θέλουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα, τις καλύτερες υπηρεσίες, με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

 Θέλουμε να αποτελούμε πρότυπο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης προς τους συνεργάτες και πελάτες μας, χτίζοντας ποιοτικές και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.

Πρωτοβουλία & Ομαδικότητα

 Ενθαρρύνουμε την ανθρώπους μας να δημιουργούν και να αναπτύσσονται μέσα από την εργασία τους, παρέχοντας ένα υψηλής ποιότητας εργασιακό περιβάλλον και ανταμείβοντάς τους δίκαια και χωρίς διακρίσεις για το καλό αποτέλεσμα.

 Ενισχύουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την κουλτούρα της «οικογένειας» της Υδρογείου – ενός οργανισμού που βασίζει την επιτυχία του στα κοινά οράματα, τους κοινούς στόχους, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία των ανθρώπων του.