Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι η ασφάλιση είναι ένα πολύτιμο αγαθό που προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Τα προϊόντα μας διατίθενται αποκλειστικά μέσου δικτύου ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Συνεργαζόμαστε με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική περιφέρεια.
Για εμάς, ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής βρίσκεται στον πυρήνα του ασφαλιστικού θεσμού και οι συνεργάτες μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι όλων όσων κάνουμε. Προσπάθειά μας είναι να κάνουμε καθετί δυνατό για να διευκολύνουμε και να υποστηρίζουμε το έργο αλλά και να αναδεικνύουμε τον συνεχώς εξελισσόμενο ρόλο του επαγγελματία ασφαλιστή στην κοινωνία.

Θέλεις να μοιραστείς μαζί μας το όραμα της ασφάλισης;

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Δήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε τις ευκαιρίες συνεργασίας

  Δήλωση Ενδιαφέροντος Συνεργασίας

  Πριν προχωρήσετε με την υποβολή του βιογραφικού σας, σάς παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, που θα βρείτε εδώ

  Επενδύουμε στην ανάπτυξη των συνεργατών μας!

  Στόχος μας είναι η συνεχής, ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου μας με την πρόσκτηση νέων ικανών και παραγωγικών συνεργατών που διακρίνονται για την υπευθυνότητα, την φερεγγυότητα και τον υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό τους.  Εστιάζουμε και επενδύουμε:

  Στην επιβράβευση των συνεργατών μας μέσα από έναν κανονισμό πωλήσεων πλούσιο σε ανταποδοτικές παροχές και κίνητρα.

  Στην συνεχή υποστήριξη των συνεργατών μας μέσα από την παροχή σύγχρονων εργαλείων και εφοδίων που διευκολύνουν το καθημερινό τους έργο και αναδεικνύουν τον συμβουλευτικό τους ρόλο.

  Στο χτίσιμο μιας μακροχρόνιας, ανθρώπινης σχέσης που βασίζεται στον σεβασμό, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, τα κοινά οράματα και την αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων.

  Βασικό μας πιστεύω είναι ότι, ο συνεργάτης μας, όπου και αν βρίσκεται, πρέπει να έχει πρόσβαση σε σύγχρονη και ποιοτική εκπαίδευση που του παρέχει ουσιαστικά εφόδια και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, ώστε να δραστηριοποιείται επιτυχημένα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

  Πέραν των σεμιναρίων της απαραίτητης επαναπιστοποίησης γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, τα οποία η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρέχει δωρεάν στους συνεργάτες της, υλοποιούμε ετησίως ένα ευρύ πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων με πλούσια θεματολογία που απαντά στις σύγχρονες και επίκαιρες ανάγκες των συνεργατών μας.

  Τα θέματα εκτείνονται σε όλο των εύρος των ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών της εταιρείας, τα ηλεκτρονικά συστήματα και τις ψηφιακές εφαρμογές, τις διαδικασίες, θέματα πωλήσεων, marketing και άλλα εξειδικευμένα θέματα που δίνουν την δυνατότητα στους συνεργάτες μας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να βελτιώσουν το καθημερινό τους  έργο, να  ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.

  Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω απομακρυσμένης εκπαίδευσης και με κατά τόπους, δια ζώσης εκπαιδεύσεις, με εισηγητές στελέχη από όλες τις διευθύνσεις και τους κλάδους της Εταιρείας, ανάλογα με την εκάστοτε θεματολογία.

  Πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα :  τηλ. 210 9477378

  Το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» είναι ένας θεσμός επιβράβευσης και ανταπόδοσης για το δίκτυο των ασφαλιστικών μας διαμεσολαβητών.

  Με την ένταξή τους σε αυτό, οι συνεργάτες μας – μέλη του club απολαμβάνουν προνόμια και παροχές που προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στη συνεργασία τους με την εταιρεία, παρέχουν διευκόλυνση στην καθημερινή τους δουλειά, προβολή του έργου τους, ανταμοιβή και ανταπόδοση για τα καλά αποτελέσματα.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» οι συνεργάτες μας μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210 9477332 (Τμήμα Συμβάσεων και Υποστήριξης Πωλήσεων).