Generation Z & Ασφάλεια Υγείας: Τελικά χρειάζεται; - ydrogios.gr

Generation Z & Ασφάλεια Υγείας: Τελικά χρειάζεται;

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios

Είναι τα παιδιά που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και γνώρισαν τον κόσμο µε το διαδίκτυο, τα έξυπνα τηλέφωνα και τα social media.

Η «Ζήτα», η νεότερη σύγχρονη γενιά με ενήλικα μέλη, θεωρείται ήδη η πιο επιδραστική της εποχής μας, χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, πολυπραγμοσύνη, νέα καταναλωτικά ήθη αλλά και τη σπίθα και τις φιλοδοξίες του νεαρού της ηλικίας (10 – 26 περίπου ετών, παιδιά και νέοι γεννημένοι από το 1995 και μετά, έως τις αρχές της δεκαετίας του 2010).

Εύλογα θα σκεφτεί κάποιος που ανήκει εδώ : «γιατί να κάνω ασφάλεια υγείας, τι μπορεί να μου συμβεί;».

Και όμως! Η ασφάλειας υγείας φαίνεται να «απαντά» σε δύο πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της «γενιάς Ζ» :  το γεγονός ότι τα μέλη της, έχοντας ζήσει την πανδημία, δίνουν μεγάλη σημασία σε θέματα υγείας και πρόληψης, την ίδια στιγμή που, περισσότερο από τις προηγούμενες γενιές, αποζητούν την εξασφάλιση και την οικονομική σταθερότητα στη ζωή τους.

Σίγουρα η απόκτηση ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας σε αυτές τις ηλικίες έχει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα να προσφέρει ως προς τα παραπάνω, και όχι μόνο!

Ας δούμε ορισμένα από αυτά:

Πιο ολοκληρωμένη κάλυψη: Το ενδεχόμενο εμφάνισης κάποιου προβλήματος υγείας είναι αναμενόμενο να απασχολεί λιγότερο τα νεαρά άτομα, η αλήθεια όμως είναι ότι όσο νωρίτερα ασφαλιστεί κάποιος τόσο καλύτερα! Ένας νέος άνθρωπος με καλό ιστορικό υγείας πρόκειται να έχει πιο ολοκληρωμένη κάλυψη όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας στη ζωή του, αποφεύγοντας τυχόν εξαιρέσεις για προϋπάρχουσες ασθένειες στις καλύψεις του ασφαλιστηρίου του.

Περισσότερες επιλογές, καλύτερες παροχές: Η ιδιωτική ασφάλιση λειτουργεί συμπληρωματικά στο δημόσιο σύστημα υγείας. Διασφαλίζει πρόσβαση σε άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και σε ιδιωτικά κέντρα και νοσοκομεία, δυνατότητα επιλογής εξεταστικών κέντρων, νοσοκομείων και ιατρών, μικρότερους χρόνους αναμονής για ιατρικές εξετάσεις, επεμβάσεις, χειρουργεία, νοσηλεία. Η δυνατότητα επιλογής και η ταχύτητα / αμεσότητα φαίνεται μάλιστα να είναι δύο πολύ σημαντικά ζητούμενα για τους εκπροσώπους της γενιάς «Ζήτα».

Οικονομικότερο ασφάλιστρο: Όσο πιο νέος αποκτά κάποιος ασφάλιση υγείας, τόσο χαμηλότερο το ασφάλιστρο.`

Ειδικά τα προγράμματα «Πλάνο Υγείας» της Υδρογείου Ασφαλιστικής προσφέρουν ένα μοναδικό προνόμιο : σταθερό ασφάλιστρο, χωρίς ηλικιακή αναπροσαρμογή, μέχρι την ηλικία των 20 ετών.

Επιπλέον, και εφόσον  πρόκειται για ασφαλιζόμενο παιδί / εξαρτώμενο μέλος σε οικογενειακό συμβόλαιο υγείας, παρέχεται έξτρα έκπτωση 20% στο ασφάλιστρο μέχρι και την ηλικία των 20 ετών, ή των 25 ετών, εφόσον το παιδί σπουδάζει.

Εξοικονόμηση χρημάτων και καλύτερος προγραμματισμός. Η έγκαιρη απόκτηση ενός καλού προγράμματος υγείας αποτελεί τελικά μια σοφή κίνηση και επένδυση για το μέλλον. Καθώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδηγεί σε αύξηση προβλημάτων υγείας που απαιτούν σημαντικές δαπάνες για την αντιμετώπισή τους και το κόστος πρόσβασης σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας, χωρίς ιδιωτική ασφάλιση, αυξάνεται, η έγκαιρη και ολοκληρωμένη κάλυψη μέσω μίας ιδιωτικής ασφάλειας υγείας προστατεύει μακροπρόθεσμα ενώ εξασφαλίζει μεγαλύτερη σιγουριά στους όποιους άλλους οικονομικούς σχεδιασμούς, ατομικούς, οικογενειακούς ή επαγγελματικούς.

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy