Μήνυμα Διοίκησης - ydrogios.gr

Μήνυμα Διοίκησης

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, η Υδρόγειος Ασφαλιστική παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην αποστολή της να προσφέρει ασφάλεια και φροντίδα που κάνουν την ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια περίοδος σημαντικών εξελίξεων στην εταιρία μας.

Η επέτειος των 50 χρόνων αποτέλεσε το πλαίσιο για να αναπτύξουμε μία σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες με ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσημο, που μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους.

Την ίδια στιγμή, η συμφωνία με τον Όμιλο Reale ήταν το αποφασιστικό βήμα για την επόμενη μέρα της Εταιρίας.

Η συμφωνία, μία από της μεγαλύτερες επενδύσεις ξένου ομίλου στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα τελευταία χρόνια, αποτελεί απόδειξη της αξίας και της ποιότητας της Εταιρίας που μαζί έχουμε δημιουργήσει. Είναι όμως ταυτόχρονα και μία κατάθεση εμπιστοσύνης στην προοπτική της ευρύτερης ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

 • Ο Όμιλος Reale, ένας οργανισμός με μεγάλη ιστορία και τεχνογνωσία στις ασφάλειες, διαθέτει ισχυρή ανθρώπινη κουλτούρα. Είναι αυτή η κουλτούρα που μας έφερε κοντά δίνοντάς μας τη δυνατότητα να διαδραματίσουμε έναν ακόμη πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στο ασφαλιστικό τοπίο.
  Η δύναμη του ανθρώπινου δικτύου μας, η ευρεία παρουσίας μας στην ελληνική επικράτεια, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και η δέσμευση στην καινοτομία συνεχίζουν να αποτελούν τα ισχυρά χαρτιά μας, που πλέον αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική στο πλαίσιο του διεθνούς ομίλου.
 • Είμαστε επίσης ιδιαίτερα ευτυχείς για την επίτευξη των στόχων μας το 2023.
  Ήταν μία χρονιά που συνεχίσαμε με προσήλωση να εστιαζόμαστε στις ανάγκες των συνεργατών και ασφαλισμένων μας. Ανταποκριθήκαμε με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα στις συνέπειες από τα ακραία φυσικά φαινόμενα που έπληξαν την χώρα και τους συμπολίτες μας, δίνοντας προτεραιότητα στην άμεση αποζημίωση και ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων μας.
 • Όσον αφορά τα αποτελέσματα της Εταιρίας, η χρονιά κλείνει πολύ θετικά. Την ώρα που γράφεται αυτό το μήνυμα, αναμένουμε η παραγωγή ασφαλίστρων να ξεπεράσει τα 92 εκατ. ευρώ, μία αύξηση της τάξης του 3%.
  Αναμένουμε επίσης ένα θετικό ασφαλιστικό αποτέλεσμα και σημαντική βελτίωση των όλων των χρηματοοικονομικών δεικτών καθώς και των δεικτών φερεγγυότητας, στοιχεία που, για άλλη μία φορά, επιβεβαιώνουν την σταθερή ανάπτυξη που επιδιώκει η Διοίκηση της Εταιρίας, σε συνδυασμό με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας.
 • Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ και στο επίκαιρο θέμα των φυσικών καταστροφών.
  Το 2023, ήταν μία χρονιά που – δυστυχώς εξαιτίας δυσάρεστων γεγονότων – κατέστη αμετάκλητη η εύρεση λύσης στο πρόβλημα των ανασφάλιστων περιουσιών.
  Η συζήτηση στη χώρα μας έχει ανοίξει και η ασφαλιστική αγορά είναι εδώ για να στηρίξει την πολιτεία ώστε να βρεθεί το κατάλληλο πλαίσιο που θα αποτελέσει το δίχτυ προστασίας των πολιτών.
  Ελπίζουμε να επιτευχθεί.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ασφάλεια!

 

Παύλος Κασκαρέλης,
Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy