Υδρόγειος Ασφαλιστική: Αφετηρία για το μέλλον η επέτειος των 50 χρόνων της - ydrogios.gr

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Αφετηρία για το μέλλον η επέτειος των 50 χρόνων της

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios
  • Με μία μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα ολοκλήρωσε η εταιρεία τις επετειακές της δράσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.
  • Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, είκοσι οκτώ γραφεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που πέρασαν «από γενιά σε γενιά», τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον θεσμό της ασφάλισης.
  • Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κύριος Luca Filippone, CEO του Ομίλου Reale που προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία για την απόκτηση του 85% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

 

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γιόρτασε τα 50 χρόνια της με μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση στην Αθήνα, το αποκορύφωμα των επετειακών της δράσεων που είναι αφιερωμένες στην εταιρική της οικογένεια, τους ανθρώπους και συνεργάτες της. Περισσότεροι από 300 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από την Κεντρική και Νότια Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη καθώς και φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας  συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία τίμησε το παρελθόν, ανέδειξε το δυναμικό παρόν και έδωσε το στίγμα για την ακόμη πιο δυναμική επόμενη μέρα της ιστορίας της, ως μέλους πλέον του διεθνούς Ομίλου Reale.

 

Στην εκδήλωση πρωταγωνίστησαν οι τιμητικές βραβεύσεις των συνεργατών της εταιρείας  οι οποίες, ειδικά φέτος, αναδεικνύουν την επιτυχημένη οικογενειακή διαδοχή. Στο πλαίσιο αυτό και συνεχίζοντας από την πρώτη της επετειακή εκδήλωση το περασμένο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, η Υδρόγειος Ασφαλιστική τίμησε 28 ασφαλιστικά γραφεία, τα οποία αποτελούν μακροχρόνιους συνεργάτες της και έχουν υπηρετήσει τον θεσμό της ασφάλισης, παραδίδοντας τη σκυτάλη από την πρώτη στη δεύτερη ή και την τρίτη γενιά ασφαλιστών.

«Είμαστε μια οικογένεια στην οποία κυριαρχεί η αγάπη και ο σεβασμός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κύριος Αναστάσιος Κασκαρέλης απευθυνόμενος στους συνεργάτες της εταιρείας, συνεχίζοντας: «Μαζί φτιάξαμε την ιστορία της Υδρογείου Ασφαλιστικής και δημιουργήσαμε έναν άρρηκτο δεσμό φιλίας, συνεργασίας και πάνω από όλα μια σχέση ζωής. Έτσι καθιερωθήκαμε, διακριθήκαμε, αναπτυχθήκαμε και χτίσαμε μια εταιρεία – πρότυπο, με ένα όνομα ισχυρό στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Σήμερα, η συμφωνία με τον Όμιλο Reale μας δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώσουμε και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο.  Στον Όμιλο Reale  βρήκαμε όλα όσα ζητούσαμε προκειμένου να διασφαλίσουμε το μέλλον των συνεργατών μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας αλλά και τα πιστεύω και τις αξίες μας που αποτελούν τα θεμέλια της εταιρείας μας εδώ και τόσες δεκαετίες».

«Για εμάς αυτή η ‘στιγμή στον χρόνο’ είναι ένα σημείο εκκίνησης, μια νέα αφετηρία δημιουργίας και ακόμη περισσότερης δουλειάς και προσπάθειας», τόνισε στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Παύλος Κασκαρέλης. Ο κύριος Κασκαρέλης παρουσίασε τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας και αναφέρθηκε, επίσης, στη στρατηγική απόφασή της να ενταχθεί στον Όμιλο Reale, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν ισχυρό διεθνή εταίρο, που θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη της Υδρογείου Ασφαλιστικής. Παράλληλα, εστίασε στην ψηφιακή στρατηγική της εταιρείας, η οποία αποτελεί βασική προτεραιότητα αλλά και την κοινωνική της προσφορά, ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της κουλτούρας. Καταλήγοντας ανέφερε ότι «η Υδρόγειος Ασφαλιστική, έχοντας καταφέρει ως σήμερα να κατακτήσει κορυφές που κανείς δεν φανταζόταν, περνάει πλέον σε μια νέα, ακόμη πιο λαμπρή εποχή: Μεγαλώνει, ισχυροποιείται, θέτει τις βάσεις για ακόμη υψηλότερους στόχους».

 

Στις κοινές αξίες που μοιράζονται η Υδρόγειος Ασφαλιστική και ο Όμιλος Reale – ανθρωποκεντρικότητα, καινοτομία, στήριξη στο ανθρώπινο δίκτυο – αναφέρθηκε κατά την τοποθέτησή του ο CEO του Ομίλου Reale, κύριος Luca Filippone, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή την επετειακή εκδήλωση. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Ελλάδα διαθέτει μια δυναμική ασφαλιστική αγορά που έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης δεδομένου ότι η διείσδυση των ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα παραμένει σημαντικά χαμηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Με αυτό το δεδομένο, βρήκαμε στην Υδρόγειο Ασφαλιστική τον ιδανικό συνεργάτη για να δραστηριοποιηθούμε στην ελληνική αγορά. Η Υδρόγειος είναι μία στιβαρή και φερέγγυα εταιρεία, με σημαντική γεωγραφική διασπορά της παρουσίας της στην Ελλάδα και μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand name της. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να δημιουργήσουμε περαιτέρω αξία αξιοποιώντας το ισχυρό δίκτυο διανομής της εταιρείας αλλά και την ικανότητα για διασταυρούμενες πωλήσεις που διαθέτει ο Όμιλος Reale».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κύριος Σταύρος Κωνσταντάς, Διευθυντής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμητική βράβευση για τη συνολική προσφορά της στον ασφαλιστικό κλάδο έλαβε η πρώην Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη

Την εκδήλωσε παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ τις βραβεύσεις συντόνισε η Εμπορική Διευθύντρια της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κυρία Τζένη Αναγνωστάκη.

Οι απονομές των βραβεύσεων έγιναν από τον κύριο Γιάννη Σουρλή, Αν. Γενικό Διευθυντή και τον κύριο Χρήστο Χατζηευθυμίου, Αν. Γενικό Διευθυντή και Διευθυντή Βορείου Ελλάδος της εταιρείας.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης

Η οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής γιορτάζει

Η οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής γιορτάζει
Εικόνα1από64

Η οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής γιορτάζει

Κωνσταντίνα Αγγελή, Νομός Αιτωλοακαρνανίας

Κωνσταντίνα Αγγελή, Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Εικόνα1από28

Κωνσταντίνα Αγγελή, Νομός Αιτωλοακαρνανίας

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy