Προτάσεις Ασφάλισης για Φοιτητές - ydrogios.gr

Προτάσεις Ασφάλισης για Φοιτητές

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios

Προτάσεις Ασφάλισης για Φοιτητές

Όπως σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής, η πρόνοια και ο προγραμματισμός παίζουν σημαντικό ρόλο και η ιδιωτική ασφάλιση έχει πολλές λύσεις να προσφέρει για την προστασία και την εξασφάλιση τόσο του ίδιου του φοιτητή όσο και της οικογένειάς του, κατά την περίοδο των σπουδών του. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προτείνει ασφαλιστικά προγράμματα που απευθύνονται είτε στην ευρύτερη οικογένεια είτε ατομικά στον ίδιο το φοιτητή, προνοώντας για συγκεκριμένες ανάγκες του, με ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο.


Κάλυψη της νέας φοιτητικής στέγης (περιεχομένου)
Πρόκειται για σημαντική κάλυψη αν λάβουμε υπόψη ότι ο οικιακός εξοπλισμός ενός φοιτητή σήμερα απαιτεί μια σημαντική επένδυση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμη και αν η φοιτητική κατοικία είναι ασφαλισμένη από τον ιδιοκτήτη, οι ζημιές ή η κλοπή στο περιεχόμενο δεν καλύπτονται.
Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική προσφέρουμε αυτήν την κάλυψη, μέσα από το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης της μόνιμης κατοικίας της οικογένειας BESTHOME. Αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια που διαθέτει το πρόγραμμα για την κύρια κατοικία της, εκτός από τις υπόλοιπες καλύψεις που απολαμβάνει (πάνω από 30 καλύψεις για το σπίτι και τον ασφαλισμένο) και χωρίς έξτρα κόστος καλύπτεται και για το περιεχόμενο της νέας φοιτητικής στέγης του παιδιού της. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν ζημιές στο περιεχόμενο της φοιτητικής κατοικίας από πυρκαγιά, έκρηξη, φυσικά φαινόμενα, νερά/ διαρροή σωληνώσεων αλλά και κλοπή και αστική ευθύνη του φοιτητή για ζημιές προς τρίτους/γείτονες από πυρκαγιά.
 


Πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος για Φοιτητές
Η νέα καθημερινότητα του φοιτητή εμπεριέχει κινδύνους και απρόοπτα. Ένα πρόγραμμα προσωπικού ατυχήματος παρέχει σημαντική προστασία και οικονομική υποστήριξη στον ίδιο και την οικογένειά του, όταν ένα απρόοπτο συμβεί. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν την περίπτωση απώλειας ζωής, μόνιμης ολικής ανικανότητας καθώς και κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα. Τα κεφάλαια κάλυψης και τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του ασφαλιζόμενου.

Γέφυρα Ζωής – Πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος με υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα που ενδείκνυται ιδιαίτερα για φοιτητές, οι οποίοι σπουδάζουν εκτός Αθηνών (εντός Ελλάδος). Με πολύ οικονομικό ασφάλιστρο (€30 το χρόνο), παρέχονται οι εξής καλύψεις:

  • Οικονομική υποστήριξη της οικογένειας του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας αυτού από ατύχημα, με την παροχή κεφαλαίου €15.000.
  • Επείγουσα Αερομεταφορά, με συνοδεία ιατρού, σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού ασθένειας ή ατυχήματος, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής όπου βρίσκεται ο ασφαλισμένος.
  • Μεταφορά με ασθενοφόρο σε περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από το ΕΚΑΒ.
  • 24ωρο συντονιστικό κέντρο βοήθειας για τις πρώτες συμβουλές αντιμετώπισης ενός ιατρικού συμβάντος, πληροφορίες για εφημερεύοντα φαρμακεία, νοσοκομεία και ιατρούς πανελλαδικά και άλλες υπηρεσίες.

 


Ασφάλιση Φοιτητών Εξωτερικού – Erasmus
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν με το πρόγραμμα Erasmus και παρέχει σειρά καλύψεων που αφορούν την περίπτωση προσωπικού ατυχήματος (απώλεια ζωής – μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα-ιατροφαρμακευτικά έξοδα – έξοδα επαναπατρισμού – δαπάνες μεταφοράς σωρού, από ατύχημα), την Προσωπική Αστική Ευθύνη του φοιτητή καθώς και δαπάνες ταξιδίου (ολική απώλεια αποσκευών – δαπάνες λόγω καθυστέρησης άφιξης αποσκευών – δαπάνες λόγω καθυστέρησης αναχώρησης πτήσης).
Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και διαμορφώνονται ανάλογα με το χρόνο παραμονής του φοιτητή από €60 (για τρίμηνη παραμονή) – €150 (για ετήσια παραμονή).

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy