Οδηγώντας με σιγουριά, ακόμα και σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Μάθε για τη χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού. - ydrogios.gr

Οδηγώντας με σιγουριά, ακόμα και σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Μάθε για τη χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού.

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios

Πολύ περισσότερα από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!

Αυτό είναι που θέλει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες ασφάλισης οχημάτων στην Ελλάδα.

Γι’ αυτό, για άλλη μια φορά, κάνει τη διαφορά, εμπλουτίζοντας τα προγράμματά της με μία σειρά από νέες καλύψεις που προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ασφάλιση. Οι νέες καλύψεις ενισχύουν την προστασία του ασφαλισμένου και παρέχουν μεγαλύτερη σιγουριά και διευκόλυνση τόσο σε περίπτωση ατυχήματος, όσο και σε άλλες απρόβλεπτες καταστάσεις.

Μία από τις πιο σημαντικές νέες προσθήκες στα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων της Υδρογείου Ασφαλιστικής είναι η Κάλυψη Υλικών Ζημιών από Υπαίτιο Όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα χρήσιμη κάλυψη, η οποία δεν είναι μάλιστα ιδιαίτερα συνήθης στα ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων που διατίθενται στην αγορά.

Τι μας προσφέρει αυτή η κάλυψη;

Ας ξεκινήσουμε υπενθυμίζοντάς σας την έννοια του «Φιλικού Διακανονισμού».  

Τι είναι ο Φιλικός Διακανονισμός;

Με απλά λόγια, ο Φιλικός Διακανονισμός αποτελεί μια συμφωνία μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών, η οποία διευκολύνει την αποζημίωση υλικών ζημιών σε τροχαία ατυχήματα. Σε περίπτωση ατυχήματος, η ασφαλιστική εταιρεία του αναίτιου οδηγού αποζημιώνει απευθείας τον ασφαλισμένο της, χωρίς την εμπλοκή της ασφαλιστικής του υπαίτιου. Με τον τρόπο αυτό ο ασφαλισμένος λαμβάνει αποζημίωση άμεσα, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και μεγάλη γραφειοκρατία.

Τι συμβαίνει ωστόσο αν το όχημα του υπαίτιου οδηγού δεν συμμετέχει στον Φιλικό Διακανονισμό;

Στην περίπτωση αυτή η διαδικασία αποζημίωσης είναι πιο περίπλοκη και χρονοβόρα. Ο ασφαλισμένος θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική του υπαίτιου οδηγού για να αναγγείλει τη ζημιά και να ζητήσει ραντεβού για την εκτίμηση της ζημιάς με πραγματογνώμονα. Μετά την επισκευή του οχήματός του θα πρέπει να καταθέσει τα έγγραφα και τις αποδείξεις για να λάβει την αποζημίωσή του επίσης από την ασφαλιστική του υπαίτιου οδηγού.

Εδώ ακριβώς έγκειται η χρησιμότητα και η μεγάλη διευκόλυνση που παρέχει η νέα κάλυψη της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Εάν είστε λοιπόν ασφαλισμένος της Υδρογείου Ασφαλιστικής και εμπλακείτε σε ατύχημα με όχημα ασφαλισμένο σε εταιρεία που δε συμμετέχει στον Φιλικό Διακανονισμό, χωρίς δική σας ευθύνη,  η Υδρόγειος Ασφαλιστική θα αναλάβει να σας αποζημιώσει απευθείας, σαν να ισχύει ο Φιλικός Διακανονισμός.  Αυτό κάνει την όλη διαδικασία πολύ πιο άμεση, με ελάχιστη γραφειοκρατία και άγχος εκ μέρους σας!

Με τη νέα αυτή κάλυψη, όπως και με την κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα που ήδη προσφέρει στους ασφαλισμένους της αλλά και με το σύνολο των παροχών, υπηρεσιών και προνομίων που προσφέρει η  Υδρόγειος Ασφαλιστική αποδεικνύει την προσήλωσή της στο να προσφέρει στους ασφαλισμένους της ολοκληρωμένη προστασία, απόλυτη στήριξη και την πιο άμεση και ανθρώπινη εξυπηρέτηση για ό,τι τους συμβεί στον δρόμο…και όχι μόνο!

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy