Ενημέρωση Πελατών και Συνεργατών για τον Κορωνοϊό – Προληπτικά μέτρα στη λειτουργία της εταιρείας - ydrogios.gr

Ενημέρωση Πελατών και Συνεργατών για τον Κορωνοϊό – Προληπτικά μέτρα στη λειτουργία της εταιρείας

Υδρόγειος Ασφαλιστική ydrogios.gr Ασφάλεια ιχ αυτοκινήτου ασφάλεια σπιτιού επιχειρήσεις home BLog συνεργάτες ασφαλιστής ασφάλειες Ydrogios

Αγαπητοί Συνεργάτες και Πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και σταθερή προτεραιότητα την προστασία και υγεία των εργαζομένων, συνεργατών και ασφαλισμένων μας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει προχωρήσει στη λήψη σειράς προληπτικών μέτρων, σε εναρμόνιση και με τις οδηγίες της Πολιτείας, με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 .

Στο πλαίσιο των μέτρων αυτών από τη Δευτέρα, 16/3/2020, τα γραφεία και υποκαταστήματα της εταιρείας δεν δέχονται επισκέψεις κοινού, λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας ενώ το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας εργάζεται εξ αποστάσεως με τηλε-εργασία.

Τα παραπάνω μέτρα δεν επηρεάζουν τη λειτουργία της εταιρείας, η οποία θέτει σταθερά ως προτεραιότητά της την απρόσκοπτη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Σας επισημαίνουμε ότι όλες οι υπηρεσίες της Υδρογείου Ασφαλιστικής συνεχίζουν να παρέχονται κανονικά και το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι στη διάθεσή σας για να εξυπηρετεί τα αιτήματά σας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ή απλού ταχυδρομείου. Για τους συνεργάτες μας λειτουργεί κανονικά και το σύστημα επικοινωνίας «messenger» μέσω της πλατφόρμας YdrogiosOnLine.

Επιπλέον, όλες οι οικονομικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των αποζημιώσεων, των εισπράξεων και της καταβολής των προμηθειών, συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Ειδικά για τις αποζημιώσεις του κλάδου οχημάτων, και για την διευκόλυνση των ασφαλισμένων της και δικαιούχων αποζημίωσης, η εταιρεία εφαρμόζει μια απλούστερη και ταχύτερη, αμιγώς ηλεκτρονική διαδικασία διακανονισμού και αποζημίωσης, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μία σειρά ψηφιακών υπηρεσιών και εργαλείων, των οποίων σας προτρέπουμε να κάνετε χρήση για την άμεση εξυπηρέτησή σας, όπως:

  • Την υπηρεσία Ydrogios PayOnline μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των ασφαλίστρων σας ή να βρείτε τον κωδικό πληρωμής για εξόφληση των ασφαλίστρων μέσω webbanking των τραπεζών αλλά και να λάβετε ή εκτυπώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, εφόσον το έχετε ήδη εξοφλήσει με οποιοδήποτε τρόπο.
  • Την εφαρμογή για κινητά MyYdrogios App.
  • Την ψηφιακή πλατφόρμα συνεργατών YdrogiosOnLine και την αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά YdrogiosMobile.
  • Για την επικοινωνία σας με τα τμήματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μέσω τηλεφώνου ή Φόρμας Επικοινωνίας  δείτε εδώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους τρόπους επικοινωνίας και τις ψηφιακές υπηρεσίες που σας παρέχουμε και που συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε για τη διευκόλυνση και ασφάλειά σας.

Επιπλέον μέτρα τα οποία έχουμε λάβει για τον έλεγχο της διασποράς του ιού στους χώρους μας και την φροντίδα του προσωπικού περιλαμβάνουν:

  • Συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων μας σχετικά με μέτρα πρόληψης, με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.
  • Αναστολή όλων των εταιρικών εκδηλώσεων.
  • Αναστολή όλων των επαγγελματικών ταξιδίων εντός και εκτός Ελλάδος.
  • Εντατικοποίηση καθημερινού καθαρισμού και υγιεινής χώρων και επιφανειών εργασίας με ισχυρά απολυμαντικά.
  • Διενέργεια προληπτικών απολυμάνσεων από εξειδικευμένη εταιρεία στους χώρους των κεντρικών μας γραφείων σε εβδομαδιαία βάση.
  • Χορηγία αδειών ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους για τη φύλαξη των παιδιών, με βάση τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος ώστε να είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα σε τυχόν νέα δεδομένα, να προβαίνει σε επιπλέον μέτρα και σχετικές ενημερώσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο την προστασία του κοινωνικού συνόλου. 

 

Είμαστε δίπλα σας με υπευθυνότητα!

Ενημερωθείτε έγκυρα για τα μέτρα πρόληψης 

Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας

 

Σύνδεσμοι ενημέρωσης για τον Κορωνοϊό:

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

Υπουργείο Υγείας

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

 

 

 

Μοιράσου το

Αντιγραφή συνδέσμου

Copy